Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen kipróbálható az Office 2013 RTM

|

Két hónapig tesztelhető az irodai programcsomag teljes értékű változata.

Hirdetés

A Microsoft pénteken elérhetővé tette a jövő év elején piacra kerülő Office 2013 irodai programcsomagjának 60 napon át szabadon tesztelhető változatát, a kipróbálható Professional Plus kiadás a Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher és Lync szoftvereket tartalmazza.

Hirdetés

Sajnos ezen hír írásának pillanatában a szoftvercsomag magyar nyelven nem volt elérhető, ám vélhetően ezen változat is tökéletesen elég ahhoz, hogy az érdeklődők képesek legyenek véleményt formálni a külsejében alaposan megújult programcsomagról. Ettől függetlenül megemlítendő, hogy a Microsoft üdvöskéje csak Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, továbbá Windows Server 2012 operációs rendszerek alatt hajlandó futni, a Windows XP / Vista már nem támogatottak.


Az Office 2013 próbaverziójának letöltéséhez csupán egy Microsoft fiókra van szükség, a regisztráció során kapott licenckulcs leírását természetesen érdemes nem elfelejteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.