Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen letölthető a Microsoft Lync

|

Mától mindenki számára elérhető a Microsoft Lync (korábban Office Communications Server) üzleti kommunikációs megoldás. A Lync ingyenes próbaverziója ingyenesen tölthető le, a cégek és vállalkozások pedig decembertől meg is vásárolhatják a szoftvert.

Hirdetés

A Lync minden kapcsolatfelvételt virtuális találkozóvá alakít, hiszen szabadon igénybe vehető a video- és audiokonferencia, az alkalmazás- és asztalmegosztás, az azonnali üzenetküldés és a telefonálás lehetősége is. A Lync együttműködik számos ismert alkalmazással, például a Microsoft Office, a SharePoint és az Exchange programokkal. Az átálláskor jellemző buktatók nagy része elkerülhető, hiszen a felhasználók már jól ismerik ezeket a megoldásokat. A rendszergazdáknak jó hír a központi, biztonságos felügyeleti infrastruktúra, az átállást elősegítő új funkciók megjelenése, valamint a meglévő rendszerekkel való teljes kompatibilitás. Ezek a szolgáltatások csökkentik az üzemben tartási költségeket, garantálják a zökkenőmentes átállást, miközben több választási lehetőséget és nagyobb rugalmasságot nyújtanak.

?Szeretnénk az üzleti kommunikációt személyesebbé tenni az olyan funkciók, mint a HD minőségű videokonferencia vagy a közösségi státuszüzenetek és bejegyzések segítségével" - szögezte le Gurdeep Singh Pall, a Microsoft Office Lync and Speech csoportjának alelnöke. ?Az informatikai részlegek az infrastruktúra fejlesztése során dönthetnek úgy, hogy PBX rendszereiket kiegészítik a Lync szoftverrel, de a régi rendszerük teljes lecserélése mellett is letehetik a voksukat, pénzt és időt takarítva meg ezzel" - tette hozzá.

Jelenleg több mint 70 Lync-hez optimalizált hardvertermék érhető el, amelyek között megtalálhatók IP-telefonok, headsetek, webkamerák és kihangosítók. Emellett több mint 30 partner fejleszt jelenleg is különféle típusú és méretű szervezeteknek szánt alkalmazásokat a Lync platformra. A várható szoftvermegoldások között kommunikációs központok, hívásrögzítők, könyvelési és teljesítményfigyelési eszközök, valamint a kommunikációt az üzleti folyamatokba integráló új alkalmazások szerepelnek.

A Microsoft Lync 2010 és a Microsoft Lync Server hazánkban december 1-jén válik elérhetővé. A Microsoft Lync Online 2011-től az Office 365 része lesz, a hangkommunikációs funkciók szintén ettől az évtől várhatók.

A Microsoft Lync új termékcsalád-márka a korábbi Microsoft Communications Server, Microsoft Communications Online és Microsoft Communicator termékeket váltja fel és ötvözi, a Microsoft Lync Web App és a Microsoft Lync Online megoldásokkal kiegészülve.

A próbaverzió innen tölthető le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.