Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen letölthető a Windows 7 Enterprise

|

A TechNet oldaláról bárki letöltheti a Windows 7 Enterprise RTM 90 napig ingyenesen használható próbaverzióját.

Hirdetés

Gondolva a hezitáló nagycéges felhasználókra, a Microsoft a TechNet oldalán elérhetővé tette a Windows 7 Enterprise RTM (Release to manufacturing) 90 napig ingyen használható verzióját, amellyel így a cégek még a megjelenés előtt tesztelhetik az október 22-én megjelenő operációs rendszert.

 

win7-enterprise.jpg


Hangsúlyozottan próbaverzióról van szó, hiszen a béta és az RC kiadásoktól eltérően a letöltési oldalon a Microsoft nem ad a kezünkbe licenc-kulcsot. Emiatt 90 napot követően az operációs rendszer óránként újraindítja majd magát. Míg a letöltési link a TechNet oldalán szereplő információk alapján egészen 2010. március 31-ig elérhető lesz.

A 32 és 64 bites verzió alapesetben angol, francia, német, japán és spanyol nyelven tölthető le. Mivel azonban már elkészült a magyar lokalizációt is tartalmazó soknyelvű csomag, ezért a telepítést követően könnyedén átválthatjuk magyar nyelvűre a rendszert.

A letöltésre kínált Enterprise RTM (7600.16385) gépigénye nagyjából az RC-nél már megismerteknek felel meg. A tesztelőknek minimum egy 1 GHz-es processzorral és egy DirectX 9 kompatibilis WDDM 1.0-ás videokártyával kell rendelkezniük. Valamint ezen felül a 32 bites rendszereknél 1 GB RAM és 16 GB tárhely szükséges, míg 64 bitnél ugyanehhez 2 GB RAM és 20 GB tárhely kell.

Fontos, hogy habár a Microsoft leginkább a nagy céges felhasználókra gondolva tette közzé a Windows 7 Enterprise RTM verzióját, a web-oldalon nem kérdezi, és nem nézi, hogy kik vagyunk. Magyarán bárki letöltheti a 90 napos próbaverziót, csak egy Live ID azonosítóval kell rendelkeznünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.