Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen szoftver minden napra!

|

Egy új netes szolgáltatás segítségével naponta egy újabb shareware segédprogram és egy játék regisztrált felhasználói lehetünk.

Hirdetés

A Giveaway of the day oldalról ugyanis minden nap letölthetünk egy-egy segédprogramot, illetve játékot. Maguk a programok regisztrálatlan shareware-ek, de a letöltött Zip állományban található Activate.exe segítségével jogos felhasználói lehetünk a programnak addig, amíg az a gépünkön található. Most persze sokan azt hihetnék, hogy a Giveaway egy újabb warez oldal, ahonnan feltört programokat lehet letölteni. Mennyire nincs igazuk a kétkedőknek! Minden innen való letöltés és aktiválás legális, hála a Giwaeway kereskedelmi szerződéseinek.

Nem warez!

A trükk ugyanis az, hogy az oldalról az adott programot csak egy napig lehet letölteni és aktiválni, de maga a termék, valamint annak gyártójának egyéb termékei is megtalálhatók és rendelhetők innen. Azaz egy jól megszervezett kereskedelmi akciónak lehetünk részesei: igazából a reklámokért cserébe tud minden nap egy újabb programot adni ingyen a Giveaway. Az ingyen cucc idevonzza a látogatókat, a sok látogató pedig akkora forgalmat okoz, ami miatt megéri az itt történő hirdetés.

Magát az ingyen közrebocsájtott program gyártóját sem kell nagyon félteni, portékáját még sokáig árulhatja, hiszen összesen 24 óra áll rendelkezésre az aktiválásra, azaz az ingyenes regisztrálásra. Aki lemaradt a Giveaway egynapos akciójáról, annak továbbra is meg kell vásárolnia a programot. Az, hogy mennyire jó az adott program, az az ingyenesen regisztrálók visszajelzéseiből is leszűrhető, de megvitathatjuk tapasztalatainkat a Giwaeway angol nyelvű fórumán is. De ne feledjük, szerencsés esetben egy napunk van az ismerkedésre a regisztrálás előtt!

Töltsük le!

Mint említettük, minden nap két program letöltésére van lehetőségünk. Az egyik egy játék, ez a főoldal jobb felső sarkában található, de a game.giveawayoftheday.com címen is elérhetjük. Ne számítsunk 3D-s csodára, de egy kellemes logikai vagy ügyességi játékkal leszünk gazdagabbak, ha letöltjük.

Tovább a PC World részletes ismertetőjére >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.