Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen virtualizációs könyv és szoftver

|

A Hitachi Data System ingyenesen letölthető formában tette közzé a Storage Virtualization for Dummies című könyvet.

Hirdetés

Sokat beszélünk manapság a virtualizációról, de mégis viszonylag kevesek számára egyértelmű, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen megoldás bevezetése. Ezen a helyzeten szándékozik változtatni a Hitachi azzal, hogy az érdeklődők számára ingyenesen elérhetővé tette az első lépésekhez szükséges könyvet.

Az ismert for Dummies sorozat virtualizációról szóló kiadványa angol nyelven, az alapoktól indulva vezeti be az olvasót az adattárolási megoldások világába. A kiadvány érthető és világos üzenete, hogy miért is érdemes virtualizálni szervereinket, mennyi időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg a módszerrel.

virtualizaciofordummies.jpg


Ha valaki azt, gondolná, hogy a könyv csak reklámfogás, s biztos valahol majd fizetni kell egy drága virtualizációs programért akkor jön az igazi meglepetés, mivel könyv mellett mást is találunk az oldalon. A letölthető a könyv mellett egy másik kattintással a Hitachi Data System ingyenes virtualizációs szoftveréhez is hozzájuthatunk, ha  szeretnék kipróbálni a könyvben ismertetett lehetőségeket.



A könyvhöz, illetve a Switch it on megszerzéséhez mindössze csak regisztrálni kell a felhasználóknak az oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.