Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes a hacker tanfolyam

|

A NetAcadémai nyilvánosan teszteli legújabb képzését, amely az ismert ethical hacking tanfolyam folytatása.

Hirdetés

A Netacademia egyik új EC-Council-os biztonsági képzésének nyilvános főpróbájára korlátozott számban ingyenesen lehet jelentkezni. A szóban forgó tanfolyam az ECSA - EC-Council Certified Security Analyst, melynek elvégzésével EC-Council's Licensed Penetration Tester minősítés szerezhető. Ez lesz az első alkalom, hogy NetAcademia-oktató tartja ezt a képzést, a korábbi tanfolyamokon mindig amerikai volt előadó.

A tanfolyamon, amely az Ethical Hacking képzés folytatásának is tekinthető, a hallgatók részletes ismereteket szereznek arról, milyen módon tervezzék meg, teszteljék és erősítsék hálózatukat.

A gyakorlatorientált képzésen a résztvevők a legmodernebb eszközöket és legújabb technikákat ismerik meg. A témák között szerepel többek között a behatolásdetektálás és prevenció, naplóelemzés, sérülékenység-vizsgálat, illetve számos egyéb, a védekezéshez szükséges technológia elsajátítása.

A főpróba nyelve is angol. (Nem anyanyelvű angol, mert magyar oktatóink tartják, így angolból kevésbé profik is bevállalhatják.)

Jelentkezés:
A főpróbán 5 külsős érdeklődőnek tudunk helyet biztosítani. A keret feltöltése jelentkezési sorrendben történik: az első 5 jelentkező vehet részt ingyenesen a képzésen. (A többiek várólistára kerülnek, és esetleges lemondás esetén a felszabadult helyről a listán következőt értesítik.

Ha érdekli a képzés témája, és a főpróba mind az 5 napján részt tud venni, itt tud jelentkezni:
ildi@netacademia.net

A képzés időpontja: 2009. augusztus 31.- szeptember 4. (A tanfolyam 5 napos)
Helyszín: NetAcademia Oktatóközpont, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Az érdeklődők a részletes tematikát itt olvashatják el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.