Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes dokumentumkezelő-rendszer az Epsontól

|

Az Epson belép a dokumentumkezelő-rendszerek világába.

Hirdetés

Epson Document Capture Pro nyomtatás

A Windowsban használható Document Capture Pro kompatibilis a leggyakrabban alkalmazott dokumentumkezelő-rendszerekkel és felhőalapú tárolóeszközökkel. A szoftver az Epson üzleti szkennereivel számos különböző módon működtethető együtt: a Workforce DS-30 mobil szkennerrel a vásárlói ajánlatkérések, szerződések, megrendelőlapok kezelése könnyíthető meg akár az ügyfelek telephelyén; a GT-S55 és a GT-S85 szkennerekkel pedig többoldalas dokumentumok vagy sok dokumentum együttes feldolgozása válhat egyszerűvé.

A szoftver használatához nincs szükség különleges szakértelemre, a Document Capture Pro felhasználói felülete átlátható és gyorsan elsajátítható. Az egyszerű használat érdekében speciális dokumentum- és képkezelési szolgáltatásokkal rendelkezik és támogatja a leggyakoribb fájlformátumokat, beleértve a BMP, JPEG, TIFF, PDF és a PDF/A formátumokat is.

Patrick Perrot, az Epson Europe vezető termékmenedzsere szerint: „Az első hordozható üzleti szkennerünk, a DS-30, a Document Capture Pro szoftverrel felszerelve problémamentesen integrálható a vállalkozások munkamenetébe a leggyakoribb dokumentumkezelő-rendszereken keresztül. A felhasználók a készüléket nemcsak szkennelésre használhatják. A Document Capture Pro szoftver több funkciót is kínál, szkennelhetünk vele felhőalapú tároló helyre vagy FTP-re, és SharePointba is, valamint rendelkezésünkre áll a vonalkódfelismerés és a zónák szerinti OCR-A / B támogatás is."

Hogy bármilyen vállalkozás igényeit kielégíthesse, az Epson saját fejlesztői csomagot kínál partnereinek, így a felhasználók ennek segítségével beépülő modulokat adhatnak hozzá a dokumentumkezelő-rendszerhez vagy felhőalapú szolgáltatáshoz.

Az Epson Document Capture Pro szoftvere - mely többek között képes vonalkód felismerésre, e-mailbe, nyomtatásba, mappába, internetre, FTP-re, SharePointba, Evernote-ba, GoogleDocsba szkennelni és olyan képkezelői funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus méretezés, forgatás és dőléskorrekció - január 1-jétől ingyenesen letölthető az Epson weboldaláról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.