Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes regisztráció a Macworld Expo 2011-re

|

Március 8-ig díjmentesen lehet regisztrálni a jövő évi San Franciscói Macworld konferenciára és kiállításra.

Hirdetés

Alig pár napja ért véget a Macworld Conference & Expo 2010, az Apple-höz közel álló szállítók éves konferenciája és szakkiállítása, máris lehet jelentkezni a következő évi rendezvényre, ráadásul két héten keresztül (március 8-ig) díjmentesen, így a magyar résztvevőknek "csak" a repülőjegy és a szállás költségeit kell állniuk.

Jövőre is a San Franciscói Moscone Center ad otthont a Mac-rajongók éves ünnepélyének; a konferencia január 25-én, a kiállítás január 27-én kezdődik és január 29-ig tart.

A programról értelemszerűen még nem sokat tudni, bár a szervezők azt ígérik, hogy az idén is igen népszerű, mobilalkalmazásokat bemutató stand jövőre kétszer nagyobb alapterületen várja a látogatókat (vélhetően az iPad iránti fejlesztői érdeklődés miatt).

Az idei Macworld kiállításon 20 ezer látogatót és 250 kiállítót regisztráltak a szervezők, annak ellenére, hogy az Apple távol maradt a rendezvénytől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.