Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes Skype videóhívások Androidra

|

A Skype új szolgáltatása révén lehetővé válik, hogy androidos mobiltelefonokról ingyenes videóhívásokat indítsunk.

Hirdetés

Skype
Skype

A nemrég 8,5 milliárd dollárért a Microsoft tulajdonába kerül Skype csütörtöki közleményében ismertette, hogy frissíti az androidos alkalmazását, és lehetővé teszi az ingyenes videóhívást az androidos felhasználók körében. Az új szolgáltatás első körben csak pár telefonon lesz elérhető: HTC Desire 5, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro és a Google Nexus S modelleken nyílik erre lehetőség.

A videószolgáltatás a tavaly bejelentett Apple szolgáltatásnak, a FaceTime-nak lesz a konkurenciája. A FaceTime 2010 óta érhető el iPhone-ra, és idéntől már az iPadeken és a Mac számítógépeken is működik.

A videótelefonálás segíthet a Microsoftnak a saját Windows Phone platformját népszerűsíteni, amely hamarosan átveszi a Symbian operációs rendszerek helyét a Nokia telefonokon is.

A Skype-nak 145 millió felhasználója volt 2010 negyedik negyedévében. A felhasználók 207 milliárd percnyi hívást bonyolítottak le, ennek 42 százalék videóhívás volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.