Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes vállalati hívások

|

Az Interoute a vállalati VoIP hívásokat tömörítené egyetlen, Microsoft-orientált hálózatba.

Hirdetés

Egy egységes és ingyenes hívásokat ígérő hálózatba tömöríti az Interoute nevű cég a Microsoft Live Communications Server 2005-öt vagy 2007-et használó cégeket. A vállalatoknak a cég weboldalán kell jelentkezniük a szövetségbe, a szolgáltatás ingyenesen kipróbálható - az ezután adódó díjakról egyelőre nincsenek információk.

A szolgáltatás egy platformon, az Interoute One-on tömöríti a Microsoft egységesített kommunikációs szoftverét használó vállalatokat. Ezen a platformon a telefonhívások, a videohívások és az azonnali üzenetküldési szolgáltatások a tagok között biztonságosak és egységesek. Akik nem használják a Microsoft megoldásait, azok az Interoute softphone-jának segítségével vehetik igénybe a szolgáltatást.

Az Interoute One biztonságos roamingszolgáltatást is nyújt, amivel szintén csökkenteni lehet a telefonálás költségeit.

A platform lehetővé teszi, hogy a vállalatok úgy kommunikálhassanak egymással, hogy ne kelljen külön-külön kétoldalú megállapodást kötniük. A szolgáltatás egyetlen weboldalon keresztül menedzselhető, vagyis a vállalatok interneten irányíthatják, figyelemmel kísérhetik és elérhetik összes hangszolgáltatásukat.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.