Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes Windows 7 premier a Sportarénában

|

A Microsoft a Budapest Game Show egész napos rendezvényén mutatja be új operációs rendszerét.

Hirdetés

2009. október 31.-én szombaton, a budapesti Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő, egész napos, ingyenes, családi rendezvénye ad teret a Windows 7 operációs rendszer hazai premierjének.

Az évtized legnagyobb informatikai szórakoztató rendezvényét megálmodó szervezők szerint, az érdeklődők és a játékosok megtöltik a legnagyobb befogadóképességű hazai sportcsarnokot.
 
A rendezők gazdag programkínálattal és a négy különféle tematikának szentelt színpaddal várják a látogatókat, reggel kilenc órától este hat óráig.

Bemutatkozik Windows 7
A Microsoft új operációs rendszere a Windows 7 ezen a napon kerül bemutatásra a nagyközönség előtt. A „Windows 7 színpadon” köszöntőt mond Drajkó László a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, majd a Microsoft szakemberei által tartott prezentációk során mindenki teljesebb képet kaphat a Windows 7 operációs rendszerről és annak főbb ismérveiről. A színpaddal szemben kerül kiállításra több tucat, erre az alkalomra készített „modder PC”, azaz a Windows 7 tematikájának szentelt, egyedi építésű különleges számítógép. A látogatók szavazataikkal támogathatják a nekik leginkább tetsző modellt. Az aréna közepén berendezett „Windows 7 kalandpark” várja a fizikai megpróbáltatásoktól sem idegenekedő látogatókat.

Budapest Game Show 2009
Az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „BGS” az ország legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállítása. A látogatók kipróbálhatják a legújabb Xbox 360 konzolon és PC-n elérhető játékokat, részt vehetnek a számtalan érdekes versenyen, valamint megtekinthetik a „BGS” színpadon tartott prezentációkat, ahol szakújságírók mutatják be az idei őszi-téli kínálat legfontosabb újdonságait. A tavalyi rendezvényen a szervezők, több mint 6000 játékrajongót láttak vendégül és a visszajelzések alapján úgy döntöttek, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel az idei évben a lehető legnagyobb befogadóképességű, fedett létesítményben kell megszervezni a kiállítást. A számos kipróbálható játék és megrendezésre kerülő verseny mellett mini focipályák és az izgalmas ”laser-tag” küzdelemek is várják az érdeklődőket.

Természetesen a teljes hazai „gaming” ipar összes szereplője és a szaksajtó képviselői is tiszteletüket teszik a rendezvényen. A vásárolni vágyó látogatóknak csak erre az egy napra vonatkozó ajánlatokkal kedveskednek a kiállítók, hiszen számos számítástechnikai eszközt, notebook-ot és játékszoftvert lehet majd különleges kedvezményekkel megvásárolni!

Samsung World Cyber Games
A világszerte ismert sorozat újabb hazai döntőjéhez érkezett. A Papp László Sportarénába várjuk a legtehetségesebb játékosokat, akik közül a legjobbak kijuthatnak a kínai világbajnokságra is. Még nincs késő, bárki nevezheti magát, de szeretettel látják azokat is akik csak azért jönnek, hogy ismerősüknek, családtagjaiknak szurkoljanak az izgalmas döntők során. A versenysorozatra nevezni október 10-től lehet a helyszínen illetve a rendezvény honlapján. http://budapestgameshow.hu/

A szervezők megabulit ígérnek Cybergirl szépségversennyel, zenei színpaddal és számtalan játéklehetőséggel. Természetesen tudósítóink a helyszínem lesznek és beszámolnak az esemény részleteiről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.