Hirdetés
. Hirdetés

Intel-gyilkos új lapkák az AMD-től

|

Október végén jönnek ki a megfizethető árú új Threadripperek.

Hirdetés

Hirdetés

Mindazokat, akiket felcsigáztak az AMD második generációs Threadripper CPU-i, de a 32 magos modellt  nem engedhetik meg maguknak, most örülhetnek, a lapkagyártó ugyanis bejelentette, hogy október 29-én útjára indítja a 12 magos Threadripper 2920X-et és a 24 magos 2970WX-et.

A lapkák ára 649 dollár és 1299 dollár lesz, vagyis nem mondhatni, hogy bagóért vesztegetik őket, de így is sok pénzt spórolhatunk, ha nem akarunk egyszerre sok, nagy feldolgozási igényű folyamatot futtatni.

A 2920X a 16 magos 2950X rokona: ugyanúgy 3,5 gigahertzen fut, 32 megabájtos Level 3 gyorstárral rendelkezik, és a magok számán kívül kizárólag abban különbözik a nagyobbik testvértől, hogy maximális órajelfrekvenciája 4,4 gigabhertzhelyett 4,3 gigabertz.

A 2970WX a 32 magos csúcsmodell lecsontozott változata, az órajelfrekvenciája 3 gigahertz (a csúcs 4, 2 gigahertz) és 64 megabájt Level 3 gyorstárat tartalmaz. Teljesítményben alig nyújt kevesebbet a csúcsmodellnél,  kivéve, ha a többszálúság legvégső határán teszteljük a lapkákat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.