Hirdetés
. Hirdetés

Internet Explorer 9: 2,3 millió letöltés egy nap alatt

|

Egyelőre kiválóan teljesít a Microsoft új böngészője. Megérkezett az Opera 11.10 első bétája is.

Hirdetés

A kedden megjelent Internet Explorer 9 végleges változatára a Microsoft igencsak büszke lehet, ugyanis a Windows 7, Vista és Server 2008 operációs rendszereken futtatható böngésző végső kiadását az első 24 órában 2,3 milliószor töltötték le.

 

 

Az IE9 ezzel átlagosan 27 letöltést generált másodpercenként, így túlszárnyalt a korábbi, kiadásra jelölt változat rekordján. Természetesen a korábban említett 2,3 millió letöltés még nem fordítja a fejére a böngészőpiacot, azonban az Internet Explorer 9 megítélése eddig nagyon pozitív, maga a böngésző pedig hasonlóan ígéretes.

 

Böngészőfronton az Operával kapcsolatosan is vannak fejlemények, megérkezett ugyanis a 11.10-es verzió első bétája, amely már le is tölthető. A friss verzióban változott a felhasználói felület, több hibát javítottak, valamint a Gyorshívó is megújult. A Barracuda első bétája innen tölthető le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.