Hirdetés
. Hirdetés

Internet Hungary 2012: közös útkeresés a szép, új, digitális világban

|

Ma zárul az infokommunikációs ipar egyik legjelentősebb hazai találkozója, az Internet Hungary 2012 konferencia. Az október 16-17-én megrendezett esemény középpontjában ezúttal az ágazat "veszedelmes viszonyai" állnak.

Hirdetés

„Veszedelmes viszonyok – Együtt vagy együtt?” alcímmel rendezik meg az idén, október 16-17-e között, a siófoki Hotel Azúrban a magyarországi infokommunikációs szakma talán legnagyobb „társas eseményét”, az Internet Hungary 2012 konferenciát.

Az esemény résztvevői több mint nyolc szekcióban kétszáztíz rangos hazai és külföldi szakember előadásain keresztül ismerkedhetnek meg az IKT-szektor legújabb trendjeivel és tendenciával – az „új generációs fejlesztések”, az „okos eszközök és intelligens tartalmak”, valamint a „cloud computing” által meghatározott fejlődési pálya lehetőségeivel és kihívásaival.

Vajon lesznek-e, és ha igen, milyenek lesznek az új generációs fejlesztéseken nevelkedett „új generációs felhasználók”? Hova okosodhat még az informatika: mit hoz az okos mérőeszközök, okos autók, okos otthonok, okos városok kora? Szimpla hype, vagy a haladás megkerülhetetlen eszköze és módja a felhőalapú számítástechnika elterjedése?

Az Internet Hungary 2012 szervezőinek meggyőződése szerint a fenti technológiai és piaci jelenségeket az IP-alapúság köti össze. Az IP, amely a távközlési cégektől, az eszközgyártókon, tartalom- és alkalmazásfejlesztőkön, médiavállalkozásokon és reklámosokon át az e-kereskedelmi szolgáltatókig lassan az infokommunikációs világ valamennyi szereplőjének működését átalakítja, és megszokott üzleti modelljeik újragondolására kényszeríti a piaci szereplőket.

Új piaci felállások jönnek létre: a tegnapi beszállítóból vagy vevőből versenytárs lesz, a konkurensből szövetséges, a semleges partnerekből ádáz ellenfél. A konferencia szervezőinek célja, hogy megvilágítások, ezek között a „veszedelmes viszonyok” között hogyan alakul át a hírközlés, a televíziózás, a tartalomdisztribúció, a lapkiadás és a reklámpiac.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.