Hirdetés
. Hirdetés

Invitel IP Connect

|

Tarifák üzleti igényekre szabva - a cég adathálózatát használva ingyenesen beszélhetnek egymással a munkatársak.

Hirdetés

Az Invitel kimondottan kisvállalkozások számára fejlesztett IP Connect szolgáltatása VoIP technológiára épül, azaz egy olyan telekommunikációs megoldás, amely a cég internet- és számítógép rendszerén keresztül továbbítja a hangot is. Mindez nemcsak azt teszi lehetővé, hogy akár ingyenesen beszéljenek egymással cégük adathálózatát használva a munkatársak, de olcsóbb percdíjakon telefonálhatnak a belföldi és nemzetközi telefonszámokra is. Az IP Connect szolgáltatás egy vezetéken keresztül képes kezelni akár több egyidejű hívást is.

Kelet Közép-Európában ma már a vezetékes-telefon előfizetések 14-15 százaléka internet alapú és a nemzetközi trendek, valamint a hazai statisztikák is azt mutatják, hogy az IP telefónia gyorsan terjed, a jövőben pedig még markánsabban folytatódik ez a folyamat. Nemcsak azért térnek át egyre többen erre a technológiára, mert a percdíjai jóval olcsóbbak a hagyományos telefon percdíjainál, hanem azért is, mert ennek segítségével sokkal korszerűbbé is válik a céges telefonhálózat. Ha úgy tetszik, ez jelenti a XXI. századot a helyhez kötött, „vezetékes" telefonszolgáltatásokban.

voip trendek 2011
voip trendek 2011

Forrás: Analysys Mason's report The Central and Eastern European telecoms market: trends and forecasts 2010–2015; 2010

A szolgáltatás nemcsak „asztali" telefonkészüléken, hanem számítógépen, laptopon sőt akár egy okostelefonon keresztül is elérhető. Így az internet kapcsolat segítségével - ADSL-, mobil- vagy Wi-Fi hálózaton keresztül - akár otthonról, egy külső megbeszélés helyszínéről vagy egy kávézóból is az IP Connect díjszabásai szerint hívhatunk bármilyen telefonszámot. A számítógéppel, laptoppal történő telefonáláshoz (SIP telefon) az Invitel magyar fejlesztőmérnökei által elkészített saját szoftverét használhatjuk. Okostelefonon keresztül pedig a mobileszköz internet kapcsolatát használva érhetjük el az IP Connect szolgáltatást. Így nem a mobilszolgáltató tarifáját, hanem az inviteles - a cég által egyébként használt - tarifát számlázza a rendszer.

Az Invitel új megoldását kimondottan kisvállalatok számára fejlesztette, a bevezetéséhez nincs szükség másra, csak egy inviteles ADSL előfizetésre, illetve az IP Connect szolgáltatásra. A folyamatok szinte beruházás nélkül átalakíthatóak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.