Hirdetés
. Hirdetés

Ínyenc részletek a Samsung Galaxy S10 Lite-ról

|

Ezeket tudni a dél-koreai gyártó rövidesen megjelenő új mobiljáról.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple híres arról, hogy hét lakat alatt őrzi a készülő iPhone-ok specifikációit, a Samsung viszont szinte élvezi a pletykákat és a kiszivárogtatásokat, mert ezek is segítenek felsrófolni a várakozást az új modellek iránt.

Nem jelent ez alól kivételt a Galaxy S10 Lite sem, amelyet az S10 olcsóbb változatának szán a Samsung. A legújabb hírek szerint az S10 Lite megjelenése meglehetősen közel van: az újdonság talán már január első felében a boltokba kerül.

A mobilt állítólag 6,7 hüvelykes SuperAMOLED 2400×1800 kijelzővel látják el, amelyen a kiszivárgott fotó tanúsága szerint egyetlen kameralyukat találunk majd.

Az eszközöket 8 gigabájtos RAM-mal és 128 gigabájtos tárolóval szerelik fel, és a rendszer lelke egy Snapdragon 855 lesz.

Kamerafronton biztosnak látszik, hogy a mobil 48 megapixeles szenzort kap, és optikai stabilizáló rendszer is segíti a fotózást. Az energiaellátásról egy 4500 mAh telep gondoskodik, amely lehetőséget nyújt a gyorstöltésre.

A Galaxy S10 Lite ára várhatólag 756 dollárról indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.