Hirdetés
. Hirdetés

iPad2-t kapnak a kormány tagjai

|

Néhány héten belül helyettes államtitkári szintig iPad2 táblagépet kapnak az Orbán-kormány tagjai.

Hirdetés

A Világgazdaság értesülései szerint a táblagépek beszerzése már folyamatban van. A kormánylista alapján számított hozzávetőlegesen 90 darabos tétel mintegy 16 millió forint kiadást jelent az államnak.

 

 

Ennek a mennyiségnek a beszerzése szállítási oldalról várhatóan nem okoz gondot még akkor sem, ha az amerikai Apple a globális gyártási problémák miatt a vártnál szűkebben méri a magyarországi iPad2-kvótát. Magyarországra az iPad2 szállítmányok ugyan folyamatosan érkeznek, ám alig pár száz darabos tételekben. Az előállítási nehézségeket a Japánban bekövetkezett földrengés nyomán részlegesen leállt elektronikai gyártás okozza.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.