Hirdetés
. Hirdetés

iPhone: következő megálló Németország

|

November 9-én jelenik meg Németországban az iPhone. Magyarországról még nincs hír.

Hirdetés

A T-Mobile szerdai sajtótájékoztatóján gyakorlatilag minden elhangzott, amit eddig tudni lehetett: az Apple mobiltelefonja 399 euróba fog kerülni, kétéves hűségszerződéssel. A korábbi hírekkel szemben viszont nem november 12-től, hanem már három nappal korábban, 9-étől lehet megvásárolni a készüléket. A következő európai iPhone-stáció várhatóan Franciaország lesz, ahol az Orange fogja bejelenteni az Apple-lel kötött megállapodást.

A Computerworld kérdésére a hazai T-Mobile nem közölt információkat arról, hogy Magyarországon mikortól lesz kapható az iPhone.

Közben az Apple vezérigazgatója bejelentette, hogy vállalata felveszi a harcot azokkal, akik feltörték vagy feltörik az iPhone-t. Steve Jobs egy londoni Apple-boltban újságírói kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, hogy "macska-egér játék" zajlik vállalata és a hálózatfüggő kódot feltörők között, hozzátéve: "nem vagyok benne biztos, hogy mi a macska vagy az egér vagyunk-e". Jobs nem tért ki arra, hogy pontosan hogyan hatástalanítják majd a függetlenítő programokat, ez feltehetően firmware-frissítésekkel történik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.