Hirdetés
. Hirdetés

iPhone-ra is letölthető az iGO My Way

|

Az iGO My Way for iPhone navigációs szoftver használatához egyetlen fontos kritériumot kell teljesíteni a mobilnak: az iPhone 3.0 verziószámú OS-nek kell futni rajta.

Hirdetés

Ennek oka, hogy csak ez az operációs rendszer támogatja az úgynevezett turn-by-turn navigációt. Az iTunes-on keresztül az App Store-ból az alapprogram ingyenesen tölthető le, és elérhetők a térképek is, bár ez utóbbiakért már fizetni kell. A Nyugat-Európát tartalmazó térkép 89 dollárba kerül, a teljes európi változatért pedig 119 dollárt, míg az észak-amerikai térképekkel feltöltött verzióért 79 dollárt kell fizetni.

Érdemes az iTunes-on keresztül megvásárolni és letölteni a térképeket azok mérete miatt (1-1,4 gigabájt). A navigációs szoftver támogatja a 3D-s megjelenítéseket, és mindegyik térkép 2010 év végéig ingyen frissíthető az aktuális változatra. Emellett jó tudni, hogy az iGO My Way for iPhone csak angol nyelven érhető el, és az iGO Amigo alapjaira épül.

Forrás: PC World


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.