Hirdetés
. Hirdetés

Iratkezelési képzés a CW Akadémián

|

CSATLAKOZZON a leggyorsabban növekvő szakmai közösséghez: emelkedjen ki munkatársai közül és legyen a terület szakértője és hasznosítsa cégében az ismereteket - vagy növelje munkaerő-piaci lehetőségeit: vizsga és szakértői névjegyzék a CW Akadémia hallgatóinak!

Hirdetés

Iratkezelési tanfolyam a CW Akadémián

Ismert tény, hogy a gazdasági helyzet alakulásával az adóhatóság (NAV) ellenőrzései egyre gyakoribbak és alaposabbak – a kiszabható bírságok pedig egyre nagyobbak és nagyobbak!

Manapság az Ön vállalkozására, szervezetére is egyre több és egyre nagyobb nyomás nehezedik, amelyeknek egyre nehezebb megfelelni. Ügyfelei, szerződéses partnerei is egyre többet várnak el Öntől és munkatársaitól – és egyre többet várnak vállalatától, vállalkozásától, szervezetétől a közigazgatásban is.

Hirdetés

Legyen szó számlákról vagy szerződések nyilvántartásáról, e-mailek iktatásáról vagy éppen az elektronikus aláírás alkalmazásáról, egy megfelelően kialakított iratkezelési rendszer nagymértékben hozzájárul a szervezet helytállásához, versenyképességének javításához.

Jelentkezzen a CW Akadémia iratkezelési tanfolyamára, és tudja meg, hogyan teheti hatékonyabbá és átláthatóbbá a szervezeti működést a dokumentumkezelés egyszerűsítésével úgy, hogy közben a vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak is megfelel!

CSATLAKOZZON a leggyorsabban növekvő szakmai közösséghez: emelkedjen ki munkatársai közül és legyen a terület szakértője és hasznosítsa cégében az ismereteket – vagy növelje munkaerő-piaci lehetőségeit!

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG: vizsga és szakértői névjegyzék a CW Akadémia hallgatóinak!

A tanfolyamon a téma tapasztalt előadói mondják el gyakorlati példákkal alátámasztva, hogy hogyan segítik a mindennapi munkát a hatékony iratkezelés.

Képzésünkön megismerkedhet a hatékony iratkezelés működésével és bevezetési tapasztalataival, így sokkal magabiztosabban hozhatja meg a döntéseit.

Időpont: 2014. április 3., csütörtök

Hely: Canon Hungária Kft. Oktatóterme - Graphisoft Park, Záhony utca 7.

Ellenérték: KEDVEZMÉNY 2014. március 21-ig HUF 25.000,- + ÁFA + (5.000,- vizsgadíj) (HUF 39.000,- + 10.000,- (+ÁFA) vizsgadíj HELYETT!).

A helyek száma a kiscsoportos oktatás miatt limitált, jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében!

Képzésünk gyártó- és informatikai rendszer-független ismereteket ad!

Néhány téma, melybe betekintést nyerhet a tanfolyam során:

- Milyen törvények, szabályok vonatkozhatnak a szervezeti dokumentumok kezelésre (ISO, NAV)?
- Gyakorlati módszerek napi munkánk hatékonnyá tételéhez: a beérkező, kimenő és belső iratok kezelése
- Hatékony nyilvántartás-kezelés: iktatókönyvek kezelése, kézbesítőkönyvek
- Elektronikus iktatás és dokumentumkezelés
- A rend kialakítása és megtartása a kézi irattárban
- Központi irattár kialakítása és kezelése, szakszerű használata
- Az Iratkezelési szabályzat és az Irattári terv
- Felkészülés az ellenőrzésre – mit vizsgál(hat) a NAV – és hogyan készüljön rá?
- Archiválás, elektronikus archiválás – a törvényi háttér
- Az elektronikus aláírás és az elektronikus számla – alapismeretek
- A hosszú távú megőrzés, az archiválási szolgáltatás, az archiválási szolgáltató
- A kritikus munkafolyamatok támogatása szkenneléssel, digitalizálással
- Az „igazi” dokumentumszkennerek és jellemzőik
- Összefoglalás és kérdések-válaszok – segítség az elektronikus dokumentumkezeléshez, fizikai iratkezeléshez, szabályzatkészítéshez
- Gyakorlati útmutató – mibe kerül és hogyan működtethető költséghatékonyan egy rendszer?
- Gyakorlati útmutató – hogyan kezdjük el és merre haladjunk? Hatékony elektronikus és fizikai (papír alapú) dokumentumkezelés

- Konzultáció

Jelentkezzen MOST! Részletes írásos tájékoztató, jelentkezési lap és további információ igénylése, valamint tájékoztatás a kedvezményekről a CW Akadémián, Fodor Zoltán szakértőnél (06/30/600 31 26).

Elérhetőség
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Mobil: 06/30/600 31 26
E-mail: CW Akadémia

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.