Hirdetés
. Hirdetés

Iroda igény szerint

|

Új irodaházat nyitott meg Budapesten a Regus Csoport. A cég rugalmas lehetőségeket ajánl ügyfeleinek.

Hirdetés

A Regus 1994-től van jelen Magyarországon, ekkor nyitotatta meg az Emke Centre-t. Öt évvel később két másik központ is megnyílt: a Bank Centre és a Parlament Centre. A három budapesti központ után a Regus stratégiai szempontok alapján választotta ki az óbudai régiót. Az új irodaház összterülete 1800 négyzetméter, amelyen 171 teljesen bebútorozott és felszerelt irodarészleg, valamint az öt konferencia- és oktatóterem található. A szolgáltatások közé tartozik a nagysebességű internet elérhetőség, az üzleti társalgó helyiségek, digitális-telefon szolgáltatás és a helyszíni adminisztratív támogatás.

A jelenlegi globális gazdasági instabilitás ellenére Magyarországot szívesen választják a nemzetközi cégek üzletük megalapításának helyszínéül. Garry Gürtler, a Közép- és Kelet-Európa Regus Group regionális menedzsere a központ megnyitásával kapcsolatos kérdésre így válaszolt: "A bizonytalan gazdasági helyzet miatt azok a helyi vállalkozások, amelyek flexibilis helyiségre vágynak, de nem szeretnék magukat hosszú távú bérleti szerződésekkel elkötelezni, az olyan irodaközpontokban látnak lehetőséget, mint amilyen például a Regus által nyitott új Óbuda Gate. Ez a lehetőség kifejezetten előnyös kezdő vállalkozóknak és az induló cégeknek egyaránt."

Garry Gürtler hozzátette: "Arra számítunk, hogy az Óbuda Gate Centre nemcsak azért lesz népszerű a helyi vállalkozók körében, mert stratégiailag kiváló elhelyezkedésű, hanem rugalmassága miatt is. Minden szerződési pontban előre megegyezünk ügyfelünkkel, aki csak akkor és csak azért a szolgáltatásért fizet, amit használ. Ilyen lehet például a videokonferencia, a tárgyalótermek használata vagy az IT támogatás. "

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.