Hirdetés
. Hirdetés

Ismét Barcelonában gyűlik össze a mobiliparág

|

Már készülődnek az iparág szereplői a mobilvilág legjelentősebb éves eseményére. Egyelőre kérdéses, hogy 2011-ben Magyarországot hány cég képviseli.

Hirdetés

Ismét februárban rendezik meg, és ismét Barcelonában a mobiltávközlési iparág legjelentősebb eseményét, a Mobile World Congresst. A kiállításra és konferenciára az előrejelzések szerint mintegy 50 ezer érdeklődő látogat majd el a katalán fővárosba.

Több éves hagyomány, hogy a rendezvényen közös standon állítanak ki olyan magyar informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozások, amelyek a mobilszolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céljuk közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése világszerte.

?A távközlési piacon működő exportorientált magyar cégek fennmaradása, előrehaladása tekintetében elengedhetetlen fontosságú a rendezvényen történő megjelenés. Ezzel lehetőség nyílik új partnerek felkutatására, a versenytársak megfigyelésére, valamint az iparági trendek megismerésére. A kiállító cégek nemzetközi ismertségének is fontos záloga a részvétel" - fogalmaz Árvay László, a távközlési szolgáltatók hatékonyságnövelését célzó nyilvántartórendszereket fejlesztő FlexiTon Kft. ügyvezetője.

A tervek szerint a 2011-es kiállításon ismét a Hall 2 Regisztrációs bejáratával szemben helyezkedne el a magyar stand. A FlexiTon több éves tapasztalata, hogy a helyszín kiváló, és a közös, ?nemzeti stand" típusú megjelenés sokkal gazdaságosabb és impozánsabb, mint a cégek elszórt, kisebb, önálló megjelenései.

A magyar standhoz kiállítóként augusztus 19-ig lehet még csatlakozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.