Hirdetés
. Hirdetés

Ismét díjazzák a felelősen működő magyar vállalatokat

|

Hagyományához hűen a Magyar Telekom idén is kiopsztja a DELFIN díjat.

Hirdetés

A DELFIN Díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) olyan cégeknek ítéli oda a Telekom, amelyek működési szemlélete – egy, a fenntarthatóság irányába mutató, megvalósított projekt vagy program által – példaértékű. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat.

Hirdetés

A DELFIN Díjat 2008-ban alapította a vállalat, amely a korábbi években a Telekom saját beszállítóinak felelős működését volt hivatott elismerni, ösztönözni. Az elmúlt évtől bármely magyarországi vállalkozás pályázhat olyan projektekkel, fejlesztésekkel, amellyel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.
2013-ban már megvalósult projektekkel vagy működő programokkal indulhatnak a vállalatok négy kategóriában: innováció a fenntarthatóságért, esélyegyenlőség, klímavédelemmel kapcsolatos beruházás, fejlesztés valamint fenntarthatósági tudatformálás, oktatás.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. június 1., 12 óra.

A nyertes pályaművek díjazása Botos Péter üvegművész erre az alkalomra készített alkotása mellett meghívás a Telekom Fenntarthatósági Napjára, ahol a vállalkozások bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket, a Telekom által felajánlott laptop a nyerteseknek és a nyertes vállalkozás pályaművének kommunikációs támogatása.

A pályázatokat elbíráló szakmai bizottság tagjai között van Dr. Pataki György a Budapesti Corvinus Egyetem docense, Simon Ernő újságíró, Bodó Péter a Tudatos Vásárlók Egyesületétől, a Fenntarthatósági Média Klub képviseletében György Bence a TV2 program- és hírigazgatója, Nagy Viktor a portfolio.hu vezető elemzője, valamint Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom fenntarthatósági központjának vezetője.

DELFIN Díj egy elkötelezett, fenntartható, innovatív nemzedékért.

 

A Magyar Telekom 1996 óta foglalkozik a működéséből adódó környezetvédelmi kérdésekkel, a hazai vállalatok közül 2002-ben az elsők között hozott létre külön környezetvédelmi, majd a fenntarthatóság másik két dimenzióját (társadalom, gazdaság) is integráló szervezetet, amely a vállalat felelős működési folyamatait, fenntarthatósági törekvéseit koordinálja. A vállalat tíz évvel ezelőtt adta ki első környezetvédelmi, majd a további években fenntarthatósági jelentését, hat éve gazdája az egyre népszerűbb Fenntarthatósági Napnak. Fenntarthatósági tevékenysége teljes körű és élenjáró eredményei nemzetközi szinten is elismertek.

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.