Hirdetés
. Hirdetés

IT-disztribútor-óriás a hazai piacon

|

Magyarországon bővíti tevékenységét az EET Europarts.

Hirdetés

Növekedési stratégiájának következő lépéseként Magyarországon bővíti tevékenységét a dán IT disztribútor, az EET Europarts, magyar nyelvű támogatással segítve a viszonteladókat és B2B partnereket.

Hirdetés

Az ETT Europarts több mint 26 éve szolgálja ki az európai viszonteladók informatikai kiegészítő és alkatrész igényeit. Napjainkban az EET Europarts Európa legnagyobb forgalmazója videomegfigyelés, számítógép alkatrészek és kiegészítők, nyomtatók és mobiltelefonok területén, emellett választékában megtalálhatók a biztonsági megoldások és szórakoztató elektronikai termékek is.

Az EET Europarts számos vezető márka forgalmazója ezekben a termékkategóriákban. Választékában mindösszesen 300 különböző márkájú és több mint 400.000 termék szerepel.

Az EET Group – az EET Europarts kereskedelmi leányvállalatok anyavállalata - központja a dániai Koppenhágában található. Európában és Afrikában 25 piacon van már jelen, 2013 júniusában lépett be a balti piacokra és Romániába.

"Növekedési stratégiánk részeként létrehoztuk az EET Europarts Internatonal értékesítési leányvállalatot" nyilatkozta John Thomas az EET Group vezérigazgatója a koppenhágai központban."A nemzetközi értékesítés bővítésének első lépéseként kiterjesztettük tevékenységünket Észtországban, Lettországban, Litvániában és Romániában. A terjeszkedés következő állomása a magyar piac. A piacok kiválasztásában a fő szerepet az ezekről érkező növekvő kereslet alapozta meg.“

 

"A viszonteladóinknak megbízható disztribútori hátteret nyújtunk, és nagy hangsúlyt fektetünk a helyi piaci viszonyokhoz való alkalmazkodára is” nyilatkozta John Thomas, kiemelve, hogy ez az EET Europarts sikerének egyik kulcsa. "Munkatársaink helyi szakemberek és nagy hangsúlyt fektetünk leányvállalatainknak a helyi környezetbe való adaptációjára."

A magyar piac felépítéséért az újonnan kinevezett Herkely György, Sales Manager lesz a felelős. “Az EET Europarts célja, hogy a viszonteladók kedvelt beszerzési forrásává váljon a magyar piacon is” nyilatkozta Herkely György. “Magyar partnereinknek a legszélesebb termékválaszték mellett a legjobb szolgáltatást és magyar nyelvű együttműködést nyújtjuk.”

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.