Hirdetés
. Hirdetés

ITech Challenge 2014

|

Idén ismét megrendezésre kerül az informatikus hallgatók számára meghirdetett ITech Challenge országos informatikai esettanulmány és programozási verseny.

Hirdetés

A versenyre olyan hallgatók és fiatal szakemberek jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az üzleti és informatikai problémák megoldása, és az IT tanácsadás világa iránt.

Az idei verseny ezüst támogatói az IT Services Hungary és a Manpower, amelyek érdekes és élvezetes feladatok kidolgozásával, nyeremények felajánlásával és karrierlehetőségek biztosításával járulnak hozzá a verseny sikeréhez.

 

A versenyre 3 fős csapatok jelentkezhetnek, akik számára a bajnokság során az első megmérettetést az online selejtező 3 fordulójának teljesítése jelenti majd: a résztvevők saját virtuális irodájukban kell, hogy minél sikeresebben megoldják a valósághű, életszerű vállalati problémákhoz kapcsolódó feladatokat. Ezt követően a selejtezőben legjobban teljesítő csapatok egy élő döntő keretein belül mérik össze tudásukat, és az is eldől, hogy ki nyeri az értékes díjakat:

IT Services Hungary fődíj: Apple iPad mini 16 GB retina kijelzővel
Manpower fődíj: Karriertréning 500.000 Ft értékben
Red Bull különdíj: Formula 1 Magyar Nagydíj időmérő belépők
Masterfield díjak: 720 000 Ft értékű tanfolyam kupon
Vision-Software különdíj: extrém helikopterezés

Az eredményes szerepléssel Támogatóinknál karrierlehetőségekhez is juthatnak a résztvevők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.