Hirdetés
. Hirdetés

Itt a Facebook Messenger app PC-re és Macre

|

Több mint 100 százalékkal nőtt az elmúlt egy hónapban a számítógépes Messenger-használat.

Hirdetés

Hirdetés

Végre kiadta a Facebook hivatalos Messenger asztali alkalmazását PC-re és Macre, amely, mondhatni, a legjobbkor érkezett, hiszen sokan vannak otthonukba zárva a koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében foganatosított hatósági intézkedések miatt, és digitális kommunikációs eszközökkel tartják ismerőseikkel, barátaikkal, családtagjaikkal a kapcsolatot.

Az új app teljes szöveges csevegő és videokonferencia lehetőségeket kínál a felhasználóknak. Kinézete nagymértékben hasonlít a Facebook áttervezett felületére, jól áttekintehtő a felépítése és természetesen van sötét módja is.

A nagyobb méretű számítógépes kijelzőkön sokkal könnyebb egyszerre több emberrel kommunikálni, ráadásul teljesen ingyenesen.

"Most, hogy fizikailag elszigetelődnek, minden korábbinál nagyobb mértékben használnak technológiai eszközöket az emberek a kapcsolattartásra. Az elmúlt egy hónapban azt tapasztaltuk, hogy több mint 100 százalékkal használták többet asztali böngészőjüket messengeres hang- és videóhívásokhoz." - írta blogbejegyzésében Stan Chudnovsky, a Messenger fejlesztéséért felelős Facebook alelnök.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.