Hirdetés
. Hirdetés

Itt a leggyorsabb a mobilinternet

|

Hazánk nincs az első húszban, de az Egyesült Államokat megelőzi.

Hirdetés

Az Akamai az internetelérés globális helyzetéről és a kapcsolódás sebességéről szóló legfrissebb jelentése szerint az átlagos mobil internetelérési sebesség az Egyesült Királyságban a legmagasabb, 26 Mbps. A szigetországot Németország (24,1 Mbps), Finnország (21,6 Mbps) követi a képzeletbeli dobogón. Az első tízben van még Franciaország (17,4 Mbps), Norvégia (17,3 Mbps), Dánia (16,6 Mbps), Belgium (16,2 Mbps), Románia (15,9 Mbps), Ausztrália (15,7 Mbps) és Japán (15,6 Mbps). Magyarország, ha kevéssel is, de kiszorul az első húszból 12 Mbps-os átlagos mobilinternet sebességgel, viszont még így megelőzi az Egyesült Államokat (10,7 Mbps).

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.