Hirdetés
. Hirdetés

Itt a végleges Opera Mini 4

|

Az idén nyáron megjelent béta kiadás után az Opera végre kibocsátotta az Opera Mini 4 végleges verzióját.

Hirdetés

Sokak szerint a mobilon való internetezést kizárólag a szolgáltatók erőltetik azért, hogy még nagyobb adatforgalmat generáljanak. A sávszélesség növekedésével talán lassan eljutunk arra a szintre, ahol már tényleg normálisan, teljes weboldalakat megtekintve használhassuk a mobiltelefon egyik értékes funkcióját. Vagyis lehet, hogy a gyártók és a szolgáltatók áldozatai vagyunk mobilos netezés témájában, de az biztos, hogy a szerencsétlen wapos, kezdeti idők őta már létezik olyan szoftver, ami ezt az egészet lehetővé teszi. Ez pedig az Opera Mini, amelynek a nemrégiben jelent meg a végleges, 4-es verziója.

Mik az újdonságok?
Az új szoftver pontosan úgy tudja megjeleníteni a weblapokat, mint egy PC-s böngésző, gyakorlatilag egyben láthatjuk a teljes oldalt. Az OperaZoom funkcióval ráközelíthetünk a weblapok bármely részére, a Small Screen Rendering kiválasztásával pedig kiiktathatjuk/mellőzhetjük a vízszintes görgetést. A program automatikusan lekicsinyíti a honlapok méretét, így azok gyorsabban betöltődnek, és a költségek is csökkennek. Az Opera Mini 4 támogatja az új Opera Link nevű platformot. Ennek segítségével a felhasználók az online beállításaikat szinkronizálhatják minden olyan mobiltelefonnal, amelyiken Opera fut, vagy bármely más olyan böngésző, amelyről elérhető az Opera szociális hálózata, a My Opera. Az új platformmal a könyvjelzőket és a hangtárcsázás információkat lehet továbbítani.

? Opera-történelem és letöltések - a cikk folytatása ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.