Hirdetés
. Hirdetés

Itt az Android Oreo ingyenes PC-változata

|

Az Android-x86 8.1 RC1 révén a személyi számítógépünkre is feltehetjük a népszerű mobilos operációs rendszert.

Hirdetés

Hirdetés

Az Android-x86 projekt bejelentette, hogy letölthetővé vált az Android 8.1 Oreón alapuló Android-x86 8.1 első kiadásra jelölt (RC1) változata.

Noha a kereskedelmi termékek, köztük az Android x-86-on alapuló AndEX már korábban is lehetővé tették, hogy néhány dollárért PC-re telepítsük az Oreót,  ezt mostantól ingyen is megtehetjük.

A    64 és 32 bites architektúrákat egyaránt támogató Android-x86 8.1 RC1-et a legújabb Mesa 18.1.2 grafikus stack-kel szállítják, hogy kezelni tudja az AMD Radeon és Nvidia GPU-k OpenGL ES 3.x hardware-gyorsítását.

További fontos szolgáltatás, hogy a rendszert a nem támogatott GPU-ra is telepíteni lehet, és a fejlesztő az Intel HD és Intel G45 grafikus kártyacsaládhoz a hardveres gyorsítású kodek-támogatást is kilátásba helyezte.

Az Android-x86 8.1 UEFI/GPT alapú merevlemez-partíticókra is telepíthető, és lehetőség lesz USB pendrive-ok és SD kártyák automatikus mountolására. A rendszer támogatja többek között a Wi-Fi-t, a Bluetootht, az érzékelőket, a kamerákat és Ethernet eszközöket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.