Hirdetés
. Hirdetés

Itt az első, mini PC-ként is használható Windows 10-es mobil

|

Az Acer által kifejlesztett Jade Primo monitorhoz csatlakoztatva windowsos számítógépként működik.

Hirdetés

Korábban a Microsoft úgy nyilatkozott, hogy a Windows 10 Mobile Continuum funkciója lehetővé teszi majd a PC-ként történő működtetést, ha az okostelefonhoz monitort csatlakoztatnak. Most az Acer magáévá tette a koncepciót a Jade Primo okostelefon, az első "PC mobil" kifejlesztésével. Ez egy olyan csúcsmobil, amelyre a Windows Phone operációs rendszert kedvelők már régóta várnak. Az előlapon 5,5 hüvelykes szuper AMOLED kijelzőt és 8 megapixeles kamerát találunk, míg a hátoldalon egy 21 megapixeles kamera kapott helyet, amelynek működését két vaku segíti. A motorháztető alatt egy Qualcomm Snapdragon 808 processzor rejtőzik, az újgenerációs lapkának ez az egyik első szereplése telefonban.


Az Acertől származó információ szerint a Jade Primóhoz egy kis dokkoló állomást is ad a gyártó, amelynek segítségével csatlakoztatható lesz HDMI monitorhoz. A Continuum funkció révén Windows appok lesznek futtathatók az okostelefonon, amelyek megjelenítési mérete igazodik majd a csatlakoztatott - a mobil kijelzőjénél jóval nagyobb - monitor méretéhez. Így a Windows 10-es okostelefon voltaképpen egy miniatűr PC-ként működik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.