Hirdetés
. Hirdetés

Itt az ingyenes Photoshop

|

Az Adobe elindította képszerkesztőjének online változatát.

Hirdetés

A szoftver teljes egészében webalapú, és bármilyen számítógéppel, operációs rendszerrel és böngészővel használható. Az Adobe Systems reményei szerint egy új generációt sikerül majd magához csábítania, akik már megszokták, hogy interneten tárolják, szerkesztik és osztják meg fényképeiket.

 

A Photoshop elsősorban a haladó felhasználókat célozza, de az Adobe szerint a Photoshop Express használata sokkal egyszerűbb lesz. A szoftver jelenleg béta állapotban van, és a cég nyilatkozata szerint a felhasználók hozzászólásai, észrevételeit mindenképpen figyelembe fogják venni a végleges változat kialakításakor.

 

Az ingyenes, online szolgáltatások piaca óriási, a Google, a Microsoft és a Yahoo mellett az Adobe is részt szeretne a hirdetési tortából, sőt, egyes elemzők egyenesen azt mondják: ez a lépés létfontosságú a cég számára, mivel hosszú távon katasztrofális következményei lehetnek, ha most nem sikerül megvetniük a lábukat az online világban.

 

A Photoshop Expresshez hasonló szolgáltatások már léteznek, így biztos, hogy nagy küzdelem vár az Adobe-ra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.