Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett az LG 2020-as K okostelefon sorozata

|

Már Magyarországon is megvásárolhatók az LG legújabb K-sorozatába tartozó K61, K51S és K41S jelű középkategóriás mobilok.

Hirdetés

Az LG K sorozatának mindegyik tagja négy kamerával - egy nagyfelbontású főoptikával, egy nagylátószögű objektívvel, egy mélységérzékelő optikával és egy makró objektívvel - érkezik. A csúcskészülék K61-es főkamerája 48, míg a K51S-é 32 megapixeles. A prémium kategóriában megszokott makró objektív újdonság a K-sorozatban: ezzel a kamerával már 4 centiméteres távolságból is fotózhatunk.

Hirdetés

A K61-es modell 6,5 hüvelykes 19:5:9 arányú, FHD+ FullVision kijelzőt kapott, míg az LG K51S valamivel keskenyebb, 6,5 hüvelykes, 20:9 arányú, HD+ FullVision kijelzővel érkezik. Mindkét készülék egy diszkrét kör alakú kivágásban rejti előlapi kameráját. A K41S szintén 6,5 hüvelykes 20:9 arányú HD+ FullVision kijelzőt kapott, előlapi kameráját pedig  szenzorszigetben helyezték el. Mindhárom 2020-as K-szériás készüléket a mozifilm-arányoknak megfelelően alakították ki, a keskeny kávákkal pedig semmi nem zavarhatja meg a felhasználói élményt.


A nagyteljesítményű, 4000 mAh-s akkumulátorral a film- vagy videónézést semmi sem fogja megzavarni. A fejhallgató használatakor 7.1 csatornás hatást nyújtó DTS:X háromdimenziós térhatású hangzással büszkélkedhet.

A 2020-as K-szériás okostelefonok a gyártó szerint kiváló választást jelentenek azok számára, akik minőségi kialakítást és kemelkedő termékfunkciókat keresnek elérhető áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.