Hirdetés
. Hirdetés

Itt az LG dupla kijelzős új mobilja

|

Az eszköz nem nélkülözi az erényeket, de kihajtható eszközként a Samsung Galaxy Foldjánál kevésbé kifinomult.

Hirdetés

Hirdetés

Az LG okostelefonos részlege az utóbbi időben nem brillírozik, most azonban egy izgalmas újdonsággal igyekszik felhívni magára a figyelmet.

Az új modell, a G8X több szempontból is a G8S továbbfejlesztése.  Processzora egy Snapdragon 855, a RAM 6 gigabájt, a tároló 128 gigabájt, de tovább bővíthető, a telep pedig 4000mAh-s.

A mobil leérdekesebb vonása, hogy egy kiegészítő segítségével két kijelzős eszközzzé alakítható. Ezt a megoldást a  V50 ThinQ-ben mutatta be az LG, de a G8X számára jelentősen továbbfejlesztette.

Mindkét kijelző 6,4 OLED, és a gyártó szerint jobb a színvisszaadásuk, ráadásul az egész összeállítás vékonyabb, könnyebb, mint az elődnél.

Ami a gyengeségeket illeti, ha 180 fokban széthajtjuk a mobilt, a két kijelző között széles nyílás tátong, a folytonos megjelenítés tehát nem erőssége az eszköznek. A baloldali, második kijelző széthajtva fél centivel magasabban fekszik párjánál, ami nem elegáns megoldás. És bár a G8X valóban könnyebb elődjénél, a Samsung  263 grammos Foldjánál a maga 326 grammjával így is súlyosabb.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.