Hirdetés
. Hirdetés

Itt az új Mac-es Office

|

Amerikában már megvásárolható az Office for Mac 2011, amely hazánkba november 2-án fog megérkezni.

Hirdetés

A tengerentúlon már megjelent a boltok polcain a Microsoft legújabb Mac OS X-re írt irodai programcsomagja, az Office for Mac 2011, amely Magyarországon körülbelül egy hét késéssel fog debütálni.

 

 



Az új szoftvercsomag kapcsán a legfontosabb újdonság, hogy az Entourage helyére a Mac-es Outlook került. Az újonnan bevezetett levél- és üzenetkezelő klienssel így a Macintosh gépek tulajdonosai egyszerűbben csatlakozhatnak a céges Exchange szerver(ek)hez, amely így segítheti az Apple gépek céges környezetben való elterjedését. Emellett kiemelendő még a Visual Basic script támogatás visszatérése, illetve a windowsos Office 2007-ben elsőként felbukkanó szalag elterjedése is. Továbbá a csomag kliens szinten integrálja az Office Web Apps megoldásait, azaz a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote böngészőben futtatható alkalmazásait. A redmondi szoftvercég elmondása alapján emellett az optimalizált kódnak köszönhetően az programok gyorsabban indulnak el, fürgébben lehet böngészni a dokumentumokban, és a parancsok végrehajtási sebessége is javult.

 



"Néhány ember a Windows mellett dönt, mások pedig a Mac-et választják. Ez a konfliktus sok figyelmet kap, ám úgy vélem, hogy a valóságban sok olyan felhasználó van, aki a Mac gépe mellett az Office csomagját is előszeretettel használja" - vélte Eric Wilfrid, az Office for Mac csapatának vezetője, akinek az elmondása szerint a Macintosh felhasználók háromnegyede a redmondi szoftvercég irodai szoftvercsomagját telepíti gépére.

 

 



Az új Office for Mac három kiadásban érhető el (Home and Student, Home and Business, illetve Acedemic), a licencenként fizetendő árak pedig 99 dollártól 279 dollárig szóródnak. A Microsoft Magyarország bejelentése alapján a nemzetközi megjelenést követően 2010. november 2-tól hazánkban is elérhető lesz az Office for Mac 2011 irodai szoftvercsomag, ám azt még nem lehet tudni, hogy az milyen ajánlott végfelhasználói áron kerül majd forgalomba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.