Hirdetés
. Hirdetés

Itt megtudhatjuk, hány napra elég a toiletpapírunk

|

Egy új webhely segít megelőzni a fölösleges készletfelhalmozást.

Hirdetés

Hirdetés

A járvány miatt világszerte hatalmas a felvásárlási láz, és a tartós élelmiszerek mellett rengeteg fogy vécépapírból is. Mielőtt azonban mi is őrült felhalmozásba kezdenénk, nem árt felkeresni egy új webhelyet, amely segít eldönteni, hogy a rendelkezésünkre álló vécépapír-mennyiség hány nap átvészelésére elegendő.

A How Much Toilet Paper?  rendkívül egyszerűen működik: egy csúszkán beállítjuk, hány guriga papír van otthon, egy másikon azt, naponta hányszor megyünk vécére, és a képernyő tetején megjelenik, hogy meddig tart ki a készlet.

Ha például tíz tekercs vécépapírunk van, és naponta háromszor szakajtunk belőle (ez a webhely alapbeállítása), akor 53 napig biztonságban vagyunk.

A fejlettebb beállítási lehetőségek további finomhangolásra is módot adnak: beállíthatjuk, hányan laknak a háztartásban, és hány lap van a gurigákban.

A webhellyel a két alkotó, Ben Sassoon és Sam Harris elsősorban derűs pillanatokat akart szerezni a látogatóknak, de bevallott céljuk volt az is, hogy rávezessenek a fölösleges árufelhalmozás értelmetlen voltára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.