Hirdetés
. Hirdetés

Itt van, ingyenes, irodai, béta!

|

Egyre és egyre többet tud az OpenOffice.org 3.

Hirdetés

Az OpenOffice.org 3.0 letölthető bétájának egyik legfontosabb újdonsága, hogy a Microsoft Office 2007 formátumával, az ODF 1.2-vel is elboldogul, a Microsoft dokumentumok importálására is fejlettebb szűrőket alkalmaznak. Megváltozik a kezelőfelület több ikonja és szolgáltatása is - kibővültek a rajzolási lehetőségek, megjegyzésekkel segíthetjük az aktuális dokumentumok megkeresését. Végre lehetőség nyílik a táblázatok közös szerkesztésére is, ráadásul 256 helyett immár 1024 oszlopon "garázdálkodhatunk".

20080511ooo3.jpg
 

A Mac tulajdonosok is fellélegezhetnek, hiszen ezt a változatot már az X11 keretrendszer telepítése nélkül is használhatják, és az Aqua kezelőfelülethez is szépen hozzáidomult. Rajtuk kívül Windows, Linux és Solaris tulajdonosok számára elérhető az új csomag, de telepítését még csupán kipróbálásra ajánlják a fejlesztők, hiszen a végleges verzió megérkezéséig még több további fejlesztés kerül beépítésre és természetesen a kiterjedt hibavadászat is hátra van.

A csomagot erre a hivatkozásra kattintva lehet letölteni.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.