Hirdetés
. Hirdetés

Itthon is elérhető a Network.com

|

A Sun újabb funkciókkal egészíti ki a Sun Grid infrastruktúrát, illetve kiterjeszti nemzetközi szolgáltatási területét.

Hirdetés

Már nemcsak az Egyesült Államokban lehet igénybe venni a Network.com számítóhálózat 1 dollár/CPU/óra használati díjas szolgáltatását, hanem 24 további országban, köztük Magyarországon is. A fejlesztők, független szoftvergyártók (ISV-k) és végfelhasználók számára ezentúl rendelkezésére áll a Network.com nagy teljesítményű, Solaris 10 operációs rendszerre épülő on-demand számítógépes infrastruktúrája, valamint hozzáférhetnek a Network.com alkalmazástárában található nyílt forráskódú és ISV-k által közzétett alkalmazásokhoz.

A legújabb funkciók között szerepel a Network.com internetelérés is, amely lehetővé teszi, hogy a Sun Grid számítástechnikai környezetben futó alkalmazások biztonságosan férjenek hozzá külső adatokhoz és szolgáltatásokhoz az interneten keresztül. A funkciónak köszönhetően a Sun Grid környezetben futó alkalmazások az interneten bárhol elérhetik az adatokat. Mivel sok fejlesztő foglalkozik kifejezetten a számításigényes alkalmazásokkal, a Network.com adott esetben megoldást jelenthet a számukra, ezen kívül az alkalmazásaikat a Network.com alkalmazástárában közzétevő ISV-k könnyebben megtalálhatják piaci szegmensüket az egyre erősödő nemzetközi jelenlét révén.

A Sun egyúttal bejelentette egy korlátozott bétaprogram elindítását is, amelynek keretében a fejlesztők kipróbálhatják a Network.com új feladatkezelő alkalmazásprogramozási felületeit (API-jait). Az API-k programozási interfészként szolgálnak a leggyakoribb feladatokhoz, például adatok, alkalmazások és eredmények áttöltéséhez a Sun Grid környezetbe, illetve környezetből. A bétaprogramban való részvétellel kapcsolatos további információk itt találhatóak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.