Hirdetés
. Hirdetés

Javítani kell a hibajavítást

|

A Microsoft bejelentette, hogy az egyik augusztusi biztonsági frissítése miatt az Internet Explorer bizonyos körülmények között összeomolhat.

Hirdetés

A Microsoft augusztusban összesen 12 biztonsági közleményt adott ki, és ezekben számos olyan sérülékenységről számolt be, amelyek a Windowst, az Internet Explorert valamint az Office szoftvercsomagot érintették. A cég az MS06-042-es közleményében összesen nyolc - többnyire kritikus veszélyességű - sebezhetőségről adott ki információkat, illetve javította ki a biztonsági réseket. E nyolc sérülékenység mindegyike az Internet Explorer esetében okozhat problémákat.

Az MS06-042-es közleményhez tartozó frissítések megjelenése után azonban több felhasználó is rendellenességekre lett figyelmes. A Microsofthoz beérkezett panaszok szerint az Internet Explorer bizonyos weboldalak megtekintésekor összeomlik. Probléma merülhet fel a PeopleSoft azon alkalmazásainak futtatása során is, amelyek webes felülettel rendelkeznek. Ezek mellett a Microsoft saját CRM szoftverével is gondok lehetnek.

A Microsoft már megvizsgálta a bejelentett problémákat, és megállapította, hogy egyes estekben az MS06-042-es frissítések valóban hibákhoz vezethetnek. A cég szerint ezek a Windows XP SP1, valamint a Windows 2000 operációs rendszerek esetében jelentkezhetnek. A Microsoft a hibajavítás megjelenéséig az Internet Explorer beállításaiban a HTTP 1.1 kikapcsolását javasolja. A cég tervei szerint az MS06-042-es közleményhez tartozó hibás frissítés javítását augusztus 22-én fogja kiadni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.