Hirdetés
. Hirdetés

Javul a Nortel helyzete

|

Jót tett a Nortelnek a csődközeli állapot: javultak a második negyedéves eredményei. Viszont a vezérigazgató biztosan távozni fog.

Hirdetés

A Nortel Networks hétfőn jelentette be a második pénzügyi negyedév eredményeit: az árbevétele 25 százalékot csökkent éves szinten, de 14 százalékkal növekedett az előző negyedévhez képest. A Nortel növelte készpénz-tartalékait is, 2,56 milliárd amerikai dollárra, az előző negyedévi 2,48 milliárd dollárról.

A vállalat hivatalosan is megerősítette, hogy Mike Zafirovski vezérigazgató lemond pozíciójáról. A Financial Times szerint az 55 éves vezérigazgató azzal indokolta lemondását, hogy a különböző üzletágak eladásával a Nortel egyre kisebb vállalat lesz, emiatt pedig "nincs arra szükség, hogy itt maradjak". Az igazgató testület tagjainak száma is kilencről háromra csökken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.