Hirdetés
. Hirdetés

Jelentős internet mérföldkő

|

Először a történelem során a Föld lakosságának több mint feléhez jut el az internet, állapítja meg a Nemzetközi Távközlési Unió 2018-as évzáró jelentése.

Hirdetés

Hirdetés

Ám még így is túlságosan sokan vannak, akik nem részesülhetnek a digitális gazdaság előnyeiből. A fejlett országok 2005-ben tartottak ott, ahol most a globális átlag, jelenleg pedig ezekben az országokban a lakosság 80,9 százaléka éri el a világhálót. A fejlődő országok átlagban 45,3 százalékig jutottak el tavaly a 2005-ös 7,7-ről. A legnagyobb előrelépést Afrikában mérte az ITU: a fekete kontinensen 2,1-ről 24,2 százalékra emelkedett az internethasználók aránya, a túlnyomó többség mobilinternetező.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.