Hirdetés
. Hirdetés

Jó félévre számítanak az SSD-gyártók

|

A SanDisk szerint az idei második félév jól alakul majd számukra.

Hirdetés

Mivel az IT-s szektor az utóbbi időszakban nem éppen remekel, a PC-s piac pedig egyenesen a süllyesztő felé száguld, az adattárolókkal foglalkozó cégeknek sincs túl sok oka az örömre. Ennek ellenére a szektorban egyelőre egyik gyártónak sem akadtak nehézségei, így minden bizonnyal a megváltozott helyzethez is sikerült alkalmazkodniuk. 

A helyzet ezeknél a gyártóknál olyannyira stabil, hogy a SanDisk egyenesen azt mondta, kiváló második félévre számít idén. A Digitimes úgy tudja, hogy az ágazat szereplői azt várják, a PC-s piac egy része és az ultrabookok is szerepet játszanak majd abban, hogy jóval több SSD-re lesz szükség. 

A cégek azt remélik, hogy jelentősen emelkednek az eladásaik. Ha a várakozásaik bejönnek, akkor a HDD-k eladásai fokozatosan csökkennek majd, miközben az SSD-k szektora már idén virágzásnak indul. Maga a SanDisk egyébként a Toshibával fejleszti közösen a legújabb lapkáit.  

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.