Hirdetés
. Hirdetés

John McAfee közönségkedvenc lenne

|

Magát és az antivírus alkalmazását parodizálja John McAfee egy új videójában.

Hirdetés

John McAfeenek igen érdekesen teltek az utóbbi évei. Többek között őrültnek, drogosnak és gyilkosnak is tartották már, azonban ő sosem vett semmit igazán komolyan. Most is ez a helyzet, ugyanis a legújabb videójában McAfee az általa régen létrehozott szoftvert bírálja. Végül kapunk egy váratlan megoldást is arra, hogyan távolítsuk el. 

A paródiában mindenesetre nem az antivíruscéget akarja lejáratni McAfee, hanem a saját karakterét, amelyet a média alkotott róla az utóbbi évek során: az őrült, drogos gyilkost. Az érdekes kép persze nagyon összetett lett, miután belizei szomszédját holtan találták, McAfee pedig futott a rendőrök elől. 

A videóban McAfee fegyverekkel, nőkkel és "fürdősóval" jelenik meg, az elején pedig egy 100 dolláros bankjeggyel és egy Hello Kitty-öngyűjtóval gyújt rá. Később aztán azt is elmondja, hogy az adózását egy bangkoki örömlányra bízta. A paródiával McAfee valamilyen furcsa közönségkedvenc szeretne lenni, de készül már róla film és könyv is. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.