Hirdetés
. Hirdetés

Jól fogyott az iPhone

|

Az iSuppli konkrét eladási adatokat nem közöl, de tanulmánya szerint júliusban az Apple okostelefonja fogyott legjobban az amerikai piacon.

Hirdetés

A júliusban Amerikában eladott összes mobiltelefon 1,8 százaléka iPhone volt - áll az iSuppli tanulmányában. A piackutató cég szerint a júliusban iPhone-t vásárlók 52 százaléka férfi volt, 62 százalékuknak van felsőfokú végzettsége, 57 százalékuk 35 évnél idősebbek voltak. A jelentés szerint az iPhone-t vásárlók egynegyede váltott más szolgáltatóról az AT&T-re.

Az iSuppli szerint az Apple idén könnyedén elad 4,5 millió telefont. Az Apple becslése szerint jövőre 10 millió iPhone talál gazdára, ám az iSuppli úgy gondolja, hogy "csak" 13,8 millió iPhone-t adnak majd el. A piackutató előrejelzése szerint a telefon népszerűsége töretlen marad, 2010-re 26,8 millió telefont adnak majd el évente.

iphoneisupply.jpg


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.