Hirdetés
. Hirdetés

Jön a mega Java Store

|

Eddig csak pletykák voltak róla, de a 2009-es JavaOne konferencián a Sun Microsystems be is mutatta a nyilvánosságnak a Java Store portált.

Hirdetés

A Sun bejelentette, hogy már elkezdődött a Java Store egyéni bétatesztje, és a portál még az idén elérhetővé válik minden egyesült államokbeli Java-felhasználó számára. A fejlesztők már elkezdhetik beküldeni a Java Warehouse-ba a Java Platform Standard Edition (Java SE) és JavaFX verzióra fejlesztett alkalmazásokat, amelyek később elérhetővé válnak a Java Store-ban.

Ezen a csatornán keresztül most már a fejlesztők közvetlen kapcsolatba léphetnek a világ mintegy 800 millió Java-technológiát alkalmazó számítógépes felhasználójával.

A webáruházban a vásárlók tetszés szerint böngészhetik és vásárolhatják meg a Java, valamint JavaFX- alapú alkalmazásokat. A Java Store olyan hálózati szolgáltatás-portfólió, amely egyedi értékesítési csatornát kínál a vásárlók elérésére, és emellett az új tartalmak értékesítésén keresztül új bevételi lehetőségeket is teremt a vállalat számára.

A Java Store webáruházban felhasználó, üzleti, közösségiháló- és szórakoztató szoftverek találhatók, amelyek egy egyszerű felhasználói felületen keresztül érhetők el. A Java Store segítségével a felhasználók biztonságosan, közvetlenül számítógépükre telepíthetik az alkalmazásokat,

A Java Store egyéni bétatesztjére a http://store.java.com weboldalon jelentkezhetnek az ügyfelek, a fejlesztők pedig a http://java.sun.com/warehouse oldalon keresztül küldhetik be alkalmazásaikat a Java Warehouse-ba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.