Hirdetés
. Hirdetés

Jön a Project Tango okostelefon, és mindent megváltoztat!

|

A Google Tango technológiájával 3D modellt készíthetünk környezetünkről, amit aztán különféle appokkal teljesen megbolondíthatunk.

Hirdetés

Június 9-én, a Tech Worldön mutatja be a Lenovo a világ első Project Tango mobilját, és a fejlesztők már most rápörögtek erre az új technológiára, ami 3D-ben lemodellezi nekünk a környező világot. A technológiát korábban a Nemzetközi Űrállomáson tesztekhez alkalmazták, majd a Museau National d'Art de Catalunyában kiállítási kalauzzá alakítottak vele egy tabletet, ami mindenféle hasznos infókkal egészítette ki a műtárgyak képét. Most pedig a feljesztők újabb bemutatókon bizonyították, hogy a Project Tango kiterjesztett valósága a hétköznapi életben is remekül használható.

The MeasureIt appal például hajszálpontos mérőszalaggá alakíthatjuk a Profect Tango mobilt. Elég becélozni a megmérendő tárgyat: az alkalmazás mindent lemér rajta, és az eredményt kiírja az objektum fölé. A Lowes és WayFair Next alkalmazások pedig a lakberendezésben segítenek: elhelyezik a kiválasztott tárgy -- bútor, konyhai gép -- 3D képét az új környezetben, így nem fordulhat elő, hogy utólag jövünk rá, mekkora bakot lőttünk a vásárlással.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.