Hirdetés
. Hirdetés

Jön a Zimbra!

|

Költségkímélő, nyílt forráskódú levélküldő és csoportmunka alkalmazást hoz az ULX.

Hirdetés

Az ULX ma bejelentette, hogy regionális együttműködés keretében hivatalos disztribútora és szolgáltatója lett a Yahoo! Zimbra következő generációs nyílt forráskódú email és kollaborációs termékeinek és szolgáltatásainak Magyarországon.

A Zimbra termékei és értéknövelt szolgáltatási portfóliója költségkímélő alternatívát jelentenek az email és csoportmunka területén. A program a már meglévő rendszerekhez illeszkedve a Red Hat-ot újabb lépéssel viszi előre a nyílt forráskódú vállalati IT infrastruktúra irányába.

A Zimbra legismertebb terméke, a Zimbra Collaboration Suite (ZCS) 6.0 egy modern, innovatív üzenetküldési és együttműködési alkalmazás. A Zimbra a vezető nyílt forráskódú megoldás a jelenleg egyre növekvő Macintosh és Linux alapú szerver állomány, illetve a vállalatok, szolgáltatók, oktatási és kormányzati környezetek számára, mivel az adminisztrátoroknak és végfelhasználóiknak egyaránt előnyöket nyújt.

A Zimbra, mint integrált email és kollaborációs alkalmazás teljes Microsoft Exchange kompatibilitást nyújt, szolgáltatásai elérhetők egy Web 2.0-s, ajaxos webfelületen, telepíthető desktopalkalmazásként, minden mobilplatformon (Nokia, iPhone, Blackberry, Microsoft Mobile), Microsoft Outlookból, valamint szabványos POP/IMAP és iCal/CalDav felületen keresztül is.

A Zimbra Collaboration Suite (ZCS) 6.0-t 2009 ősz folyamán mutatták be a fejlesztői. A program már most is rendelkezik egy sor közösségi jellemzővel, így például kibővített naptár-rendszerrel, megosztással és továbbfejlesztett mobilplatform-támogatással. A Zimlet segítségvel kihasználhatóvá válik az az előny amit a nyílt forráskódú fejlesztői közösség által fejlesztett programok nagy többsége jelent.

Az új Zimlet fül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy külső web alkalmazásokat integráljanak, ezzel a Zimbra megkönnyíti az oldalak személyreszabását és a mash up oldalak ellenőrzését. A nyílt fejlesztői közösség számos olyan applikációval gazdagította már a platformot, amelyek segítségével a felhasználók a saját levelezési fiókjukból való kilépés nélkül olvashatnak, illetve oszthatnak meg a Twitter, Facebook és Digg bejegyzéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.