Hirdetés
. Hirdetés

Jön az Oracle Fusion Middleware

|

Az Oracle július elsején jelenteti meg a Fusion Middleware 11g portfolióját. Hamarosan várható az Oracle Database 11g Release 2 is.

Hirdetés

Az Oracle először 2007 novemberében tett említést a Fusion Middleware 11g-ről és azóta több előzetes változatot is közzétett, de a megjelenés végleges dátuma eddig ismeretlen volt. Az elmúlt évben a vállalatnak meg kellett oldania a BEA Systems felvásárlásával megszerzett köztesszoftverek integrálását a saját technológiájába.

Július elsején az Oracle elnöke, Charles Phillips is beszélni fog a vállalat terveiről és várhatóan beszámol a Sun köztesszoftvereinek és alkalmazásainak beépítéséről az Oracle portfóliójába. Kérdés, hogy a Fusion Middleware 11g bejelentése során kiderül-e, hogy mikorra várható az Oracle Database 11g Release 2. Nemrég Phillips úgy fogalmazott, hogy a 11g R2 megjelenését az első pénzügyi negyedévben tervezik, ez pedig június elsején kezdődött.

A Sun-ügylet egyébként még tartogathat meglepetéseket, ugyanis áprilisban a Sun Microsystems részvényeseinek egy csoportja három pert indított a felvásárlás ellen. Az alperesek szerint az Oracle 7,4 milliárd dolláros ajánlata méltánytalan. A Sun szóvivője szerint a vállalat megfelelő választ fog adni a beadványokra, de egyéb kommentárt nem fűzött az ügyhöz.
 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.