Hirdetés
. Hirdetés

Jönnek a Microsoft-boltok

|

A Microsoft megerősítette, hogy saját márkás bolthálózatot kíván nyitni.

Hirdetés

Hamarosan új üzlethálózatot köszönthetünk, amelyek a Microsoft nevét kapják. Az új üzletekben a felhasználók számtalan új információt kaphatnak a számítógépekről, akár a sajátjukról is, illetve a szoftverbeszerzésekről, de különböző hardvereket és PC-ket is meg lehet majd vásárolni. Minderre azért van szükség, hogy a számítógép-használók minél könnyebben hozzanak meg számukra fontos döntést. David Porter február 16-án, hétfőn kezd a redmondi óriásvállalatnál, aki ezen kiskereskedelmi üzletek elnöke lesz. Közvetlenül Kevin Turnernek tartozik jelentési kötelezettséggel.

 

david_porter.jpg

David Porter 

 

Egyelőre sajnos semmi több információ nem látott napvilágot a témával kapcsolatban, így nem tudni, hogy pontosan mikor, és mely városokban nyílnak üzletek. Érdekes háttérinformáció, hogy anno a cég már nyitott ilyen jellegű kiskereskedelmi és tanácsadó boltot San Franciscoban, a Metreonban, azonban a sikertelenség miatt 2001 novemberében bezárásra került.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.