Hirdetés
. Hirdetés

Jönnek az eldobható e-mail címek Microsoft 365 alá

|

Hamarosan könnyen hozzáadhatunk egy extra címkét az elérhetőségünkhöz, ezzel pedig egyszerűen hozhatunk létre ideiglenes címeket.

Hirdetés

Nemrégiben nevet változtatott az Office 365, melyet mostanában már Microsoft 365 néven találunk meg - azért látta szükségét a Microsoft a szolgáltatások átkeresztelésének, mert új funkcióikkal sokkal intelligensebbé teszik azokat, melyhez szerintük új név dukált. Az újdonságok sorát nem csak a mesterséges intelligenciákra támaszkodó kisegítő lehetőségek gyarapítják, de hamarosan sokkal könnyebben leszünk képesek ideiglenes e-mail címeket létrehozni.

Hirdetés

Az "eldobható" címeket valós elérhetőségünkből tudjuk generálni egy extra címke beszúrásával, így például a név@valami.hu e-mail címből az név+címke@valami.hu minta alapján tudunk egy új elérhetőséget létrehozni magunknak. Az így kreált ideiglenes fiókokra érkező levelek a központi e-mail címünkre jönnek, de sokkal egyszerűbben tudjuk szelektálni azokat, ha tegyük fel különböző partnereknek, ügyfeleknek és cégeknek különböző címeket adunk meg. 

A Microsoft szerint ilyen módon végtelen új e-mail címet hozhatunk létre, és ezek használatával sokkal könnyebben rendezhetjük bejövő leveleinket, és azt is láthatjuk, hogy melyik elérhetőségünket melyik partner továbbította és kinek, ami kifejezetten jól jöhet például egy marketingkampány során. A vállalat azt ígéri, hogy ez a lehetőség a harmadik pénzügyi negyedév során élesedik majd, azaz még egy pár hónapot várnunk kell, mielőtt elér a nagyközönséghez. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.