Hirdetés
. Hirdetés

Jövő nyáron érkezhet az Office 2010

|

Hat különböző kiadásban, júniusban jelenhet meg az irodai programcsomag.

Hirdetés

A Microsoft tekintetében bennfentesnek számító Neowin értesülései szerint 2010 júniusában jelenhet meg az Office 2010 irodai programcsomag, és a Macintosh rendszerekre szánt Office 2010 for Mac OS X.

A hivatalos árakról még nem lehet tudni, de az már a Neowin szerint biztossá vált, hogy hat különböző változatban került majd a boltok polcaira a szoftvercsomag. Az ingyenes, ám csökkentett képességű Starter kiadás mellett a nagy népszerűségnek örvendő Home and Student is elérhető lesz, míg a Home and Business, a Standard, a Professional és a Professional Plus a vállalkozások igényeit igyekszik majd kielégíteni. Az Office 2010 Windowsos változata támogatni fogja a 32 és a 64 bites XP, Vista és Windows 7 operációs rendszereket is.

 

excel2010_slicer.jpg


Mindemellett a megjelenésig továbbra is ingyenesen kipróbálható az irodai programcsomag 2010-es verziója, amely térítésmentesen letölthető a redmondi szoftvercég oldaláról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.